Inschrijving opent op 13 november om 20:00!

18 oktober 2024

Zorg dat je klaar zit, de inschrijving opent om 20:00 en het gaat hard!

Op 13 november openen we om 20:00 de deuren voor alle fietsliefhebbers die zin hebben in een échte fietsuitdaging door het mooiste dat Drenthe te bieden heeft. Net als vorige jaren zijn we weer te gast bij Landal Land van Bartje, dus je kan lekker in alle luxe en dicht bij start en finish overnachten!

Ook dit jaar organiseren we zowel een wedstrijd als een cyclosportieve tocht. Denk je je te kunnen meten met de offroad-top van Nederland? Dan is de wedstrijd iets voor jou en kan je je gewoon inschrijven, ook zonder licentie.

Heb je geen zin in wedstrijdstress en wil je lekker stevig doorfietsen en je fietsvrienden en -vriendinnen verslaan, of juist een lekkere fietsdag beleven en genieten van een prachtig zomers Drenthe? Kies dan voor de cyclo, want ook daar werken we met tijdswaarneming en kun je dus gewoon een geweldige prestatie neerzetten.

De wedstrijd heeft een afstand van 200 kilometer en een aparte startwave voor vrouwen. De cyclo kan je zowel in 200km of als 100km rijden. Voor ieder wat wils dus!