Coronaregeling

Door de coronacrisis moeten we Bartje 200 op 21 juni 2020 afgelasten. Door de grote onzekerheid voor evenementen in de rest van het jaar, komt er ook geen nieuwe datum voor Bartje 200 in 2020.  

Door de coronacrisis merken we hoe kwetsbaar je kan zijn als organisatie en deelnemer en hoeveel mensen straks mogelijk gedupeerd zijn. Al snappen we natuurlijk dat gezondheid voorop staat. We staan dan ook 100% achter alle maatregelen die genomen zijn. Inmiddels hebben we 1916 deelnemers op de lijst staan die we allemaal een goed en eerlijk alternatief willen bieden.

Tegoedbon Bartje 200 2021
We geven jou als deelnemer een virtuele tegoedbon waarmee je verzekerd bent van deelname aan Bartje 200 op 20 juni 2021, met behoud van startplek. Op 1 januari 2021 krijg je via de mail de tegoedbon en deze moet je vervolgens verzilveren vóór 1 februari 2021. Daarna is de bon niet meer geldig. Dit doen we om zo goed zicht te hebben op het aantal echte deelnemers en om in te schatten hoeveel nieuwe deelnemers we nog kunnen toelaten. 

Startbewijs overdragen
Het startbewijs voor Bartje 200 2021 staat helemaal op jouw naam, maar kun je vanaf 1 april 2021 overdragen via de site. De kosten daarvoor zijn € 10,-. Het liefst hebben we natuurlijk dat jijzelf meedoet.

Tevreden?
We hopen dat jij als deelnemer tevreden bent met deze regeling. Een regeling die ervoor zorgt dat jouw inschrijving niet verloren gaat en waarmee de organisatie overleeft. We hopen je in 2021 dan ook te zien op Landal het Land van Bartje bij de start van Bartje 200. Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt, dan horen we dat graag via het contactformulier.

Verblijf op Landal Het Land van Bartje
Heb je dit jaar al geboekt voor een plek op Landal Het Land van Bartje? Dan kun je gebruik maken van de regeling die Landal daarvoor gemaakt heeft. Naar de Landalregeling >