Inschrijven niet meer mogelijk voor editie 2021

08-02-2021
Je kunt niet meer inschrijven voor Bartje 200. Liefst 2500 deelnemers melden zich op 20 juni op Landal Het Land van Bartje in Ees voor een schitterende race van 200 kilometer. Met uitgestrekte heidegebieden, mooie klimmetjes en een extreme hoeveelheid singletracks. We hebben er zin in.

In september 2020 konden we de Veldslag om Norg organiseren voor 2000 deelnemers. Door het coronavirus werden we gedwongen om veel maatregelen te nemen, waaronder starten in meerdere kleine waves met veel tussenruimte. En dat viel goed bij de deelnemers. Vrijwel nergens op het parkoers was oponthoud en ook bij de start en finish was veel ruimte voor iedereen. Het bleef intiem en gemoedelijk. Dankzij die inzichten weten we dat we 2500 deelnemers van Bartje 200 op 20 juni een mooie en veilige dag kunnen geven. En natuurlijk volledig verzorgd. Wil je een indruk van hoe het er in de Veldslag aan toe ging? Bekijk de reportage van RTV Drenthe. Het is een lichte voorbode voor Bartje 200. 

Blijf op de hoogte
Heb je dit jaar de boot gemist, maar wil je wel meedoen aan Bartje 200 in 2022? Onderaan op deze pagina kun jij je aanmelden voor onze nieuwsupdates en blijf je op de hoogte van de inschrijfmomenten. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van Bartje 200 en andere evenementen van Bolane.